Brygger: Reinhard Mjaatvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1060
FG: 1007
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 26,5
Beregnet farge: 8,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9,00 kg Pilsner 
1,00 kg Vienna Malt 
0,50 kg Munich Malt - 10L 
0,50 kg Wheat, Flaked
0,50 kg Sugar

[B]Humle og krydder[/B]
50,00 g Goldings, East Kent [6,00 %] - Boil 75,0 min 
40,00 g Styrian Goldings [4,40 %] - Boil 45,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
2,00 tsp Irish Moss (Boil 1 mins) 
2 stk Servomyces (Boil 10 mins)

[B]Meskeinformasjon[/B]
1 meskesteg ved 64.5C
2.5L vann per kg malt
2,50 tbsp PH 5.2 Stabilizer

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3711
Gjærmengde: 6L starter
Informasjon om gjæring:
7 dager ved 20C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. november 2013
Flasket: 10. desember 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N