Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1060 FG: 1007 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 26,5 Beregnet farge: 8,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9,00 kg Pilsner 1,00 kg Vienna Malt 0,50 kg Munich Malt - 10L 0,50 kg Wheat, Flaked 0,50 kg Sugar [B]Humle og krydder[/B] 50,00 g Goldings, East Kent [6,00 %] - Boil 75,0 min 40,00 g Styrian Goldings [4,40 %] - Boil 45,0 min [B]Andre ingredienser[/B] 2,00 tsp Irish Moss (Boil 1 mins) 2 stk Servomyces (Boil 10 mins) [B]Meskeinformasjon[/B] 1 meskesteg ved 64.5C 2.5L vann per kg malt 2,50 tbsp PH 5.2 Stabilizer [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3711 Gjærmengde: 6L starter Informasjon om gjæring: 7 dager ved 20C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. november 2013 Flasket: 10. desember 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N