Brygger: KNUT ERIK FINSTAD Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 65,0l Mengde ferdig øl: 60,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10 kg plismalt 1kg lys Munchener 4 kg kokt ris 0,5 kg carapils 0,9 kg flaked mais [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Mittelfruh 160 g, 60 min Hallertau mittelfru 80 g, 5 min Blomst i pose [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss Gelatin ved fating [B]Meskeinformasjon[/B] 52 grader: 30 min, oppvarming til 66 grader: 60 min 66 grader: 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 800 Gjærmengde: Slurry 1-2 liter Informasjon om gjæring: 21 dager: 8-12 grader Ettergjæring på fat 18 grader: 7 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. november 2014 Flasket: 22. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N