Brygger: KNUT ERIK FINSTAD
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 65,0l
Mengde ferdig øl: 60,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10 kg plismalt
1kg lys Munchener
4 kg kokt ris
0,5 kg carapils
0,9 kg flaked mais

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Mittelfruh 160 g, 60 min
Hallertau mittelfru  80 g, 5 min
Blomst i pose

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss
Gelatin ved fating

[B]Meskeinformasjon[/B]
52 grader: 30 min,
oppvarming til 66 grader:
60 min
66 grader: 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 800
Gjærmengde: Slurry 1-2 liter 
Informasjon om gjæring:
21 dager: 8-12 grader
Ettergjæring på fat 18 grader: 7 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. november 2014
Flasket: 22. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N