Brygger: Geir Bjorland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1073
FG: 1017
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 92,3
Beregnet farge: 12,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12,5 kg pale malt
1 kg cara hell
0,6 kg Hvete malt

[B]Humle og krydder[/B]
40 gr Simcoe 30 min
100 gr  Citra 5 min
100 gr Mosaic 5 min
150 gr Citra steep (80-77 gr) 25 min
150 gr Mosaic ( 80-77 gr) 25 min
100 gr Mosaic tørrhumle 5 dager
100 gr Citra tørrhumle 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring, protablokk.

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 gr 60 min
72 gr 15 min
78 gr 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Us- 05
Gjærmengde: 33 gr
Informasjon om gjæring:
Starter på 15 gr og går opp til 19-20 gr etter stormgjæring
Bruker 100 % oksygen før tilsatt gjær

[B]Kommentarer[/B]
5.8 gr sukker PR liter til kabonering

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. desember 2017
Flasket: 14. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N