Brygger: Geir Bjorland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1073 FG: 1017 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 92,3 Beregnet farge: 12,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12,5 kg pale malt 1 kg cara hell 0,6 kg Hvete malt [B]Humle og krydder[/B] 40 gr Simcoe 30 min 100 gr Citra 5 min 100 gr Mosaic 5 min 150 gr Citra steep (80-77 gr) 25 min 150 gr Mosaic ( 80-77 gr) 25 min 100 gr Mosaic tørrhumle 5 dager 100 gr Citra tørrhumle 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring, protablokk. [B]Meskeinformasjon[/B] 65 gr 60 min 72 gr 15 min 78 gr 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Us- 05 Gjærmengde: 33 gr Informasjon om gjæring: Starter på 15 gr og går opp til 19-20 gr etter stormgjæring Bruker 100 % oksygen før tilsatt gjær [B]Kommentarer[/B] 5.8 gr sukker PR liter til kabonering [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. desember 2017 Flasket: 14. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N