Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1053 FG: 1006 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 16,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Wheat, Torrified Caramunich II Special B D-45 Candi Syrup [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings Hallertauer Mittelfrueh [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 63c - 40min 72c - 20min 76c - 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast Labs 3763 Gjærmengde: 5pk Informasjon om gjæring: 26c Så årevis i glassballong til blir surt nok. [B]Kommentarer[/B] Medbrygger: Garasjen Mikrobryggeri [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. august 2015 Flasket: 4. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N