Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1053
FG: 1006
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 16,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner
Wheat, Torrified
Caramunich II
Special B
D-45 Candi Syrup

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings
Hallertauer Mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
63c - 40min
72c - 20min
76c - 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast Labs 3763
Gjærmengde: 5pk
Informasjon om gjæring:
26c
Så årevis i glassballong til blir surt nok.

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger: Garasjen Mikrobryggeri

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. august 2015
Flasket: 4. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N