Brygger: Arild Fevang Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4A Engelsk ordinary bitter OG: 42 FG: 12 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 3,9% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,5 kilo Finest Maris Otter Ale Malt 0,12 Cararye 0,22 Special W [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings 30g 60 min East Kent Goldings 10g 30 min East Kent Goldings 10g 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min 78 grader i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 18 grader i en dag, 19 grader en dag og så 20 grader resten [B]Kommentarer[/B] Tilført kun en sukkerbit pr halvlitersflaske grunnet ønske om lav karbonering [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. januar 2017 Flasket: 9. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N