Brygger: Arild Fevang
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4A Engelsk ordinary bitter
OG: 42
FG: 12
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 3,9%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,5 kilo Finest Maris Otter Ale Malt
0,12 Cararye
0,22 Special W

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings 30g 60 min
East Kent Goldings 10g 30 min
East Kent Goldings 10g 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min
78 grader i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
18 grader i en dag, 19 grader en dag og så 20 grader resten

[B]Kommentarer[/B]
Tilført kun en sukkerbit pr halvlitersflaske grunnet ønske om lav karbonering

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. januar 2017
Flasket: 9. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N