Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 11B Mørk sterk belgisk ale) Ekstra ingredienser: Kirsebær og svisker OG: 1,070 FG: 1,008 Mengde vørter: 33,0l Mengde ferdig øl: 28,0l Alkoholstyrke: 8,2% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6000 g Pilsner malt (3 EBC) 1000 g Special B (350 EBC) 1300 g kandissukker (20 min. kok) 500 g sukker (-20 min. kok) 500 g Biscuit malt (50 EBC) 500 g Torrified Wheat (5 EBC) [B]Humle og krydder[/B] -60 min: 40 g Styrian Goldings (3,8 %) -30 min: 40 g Styrian Goldings (3,8 %) -15 min: 0,5 tsk. allehånde 0,5 tsk. svart pepper 1 stk. Whirlfloc 1 tsk. gjærnæring -5 min: 20 g Styrian Goldings (3,8 %) [B]Andre ingredienser[/B] Med i gjæringskaret i 20 dager: 1000 g kirsebær 500 g svisker 0,5 tsk. allehånde [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjonsmesking: 45 min. @ 68 grader. Partiskylling. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP500 WLP530 WLP540 Gjærmengde: 1 rør av hver Informasjon om gjæring: 20 dager med frukt ved ca 17 grader 10 dager etter frukten var fjernet ved ca 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. august 2013 Flasket: 19. september 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N