Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1056 FG: 1008 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 10,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 1600 g Vienna 7 EBC 1200 g Aroma Malt 150 EBC 150 EBC 800 g Munich Malt 20 EBC 20 EBC 500 g Cara Munich 100 EBC 100 EBC 250 g Special B 230 EBC 230 EBC 250 g Wheat Malt 3 EBC 250 g Flaked Wheat 3 EBC 1000 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 20 g 60 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 70 graders mesk i kjøleboks i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3763 Gjærmengde: 2 pk. Informasjon om gjæring: 2 pk Wyeast 3763 Roeselare Blend (3 mnd. gammel gjær), derav to pk. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. mai 2013 Flasket: 10. mai 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F