Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1056
FG: 1008
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 10,0
Beregnet farge: 38 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC	 	3	EBC	 	1600	g
Vienna	 	7	EBC	 	1200	g
Aroma Malt 150 EBC	 	150	EBC	 	800	g
Munich Malt 20 EBC	 	20	EBC	 	500	g
Cara Munich 100 EBC	 	100	EBC	 	250	g
Special B 230 EBC	 	230	EBC	 	250	g
Wheat Malt	 	3	EBC	 	250	g
Flaked Wheat	 	3	EBC	 	1000	g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh	5%	alpha	 	20	g	 	60	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
70 graders mesk i kjøleboks i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3763
Gjærmengde: 2 pk.
Informasjon om gjæring:
2 pk Wyeast 3763 Roeselare Blend (3 mnd. gammel gjær), derav to pk.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. mai 2013
Flasket: 10. mai 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F