Brygger: Patrick Schneider Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1075 FG: 1014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 8,1% Beregnet IBU: 218,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,80 kg Pale Malt, Maris Otter 0,24 kg Dextrine Malt 0,24 kg Crystal Malt (Dark) 0,11 kg Crystal Malt (Light) 0,40 kg Dememera Sugar (tilsatt mot slutten) [B]Humle og krydder[/B] 30,00 g Summit [14,00 %] - Mash 90,0 min 100,00 g Summit [14,00 %] - Boil 90,0 min 25,00 g Summit [17,00 %] - Boil 45,0 min 32,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 30,0 min 78,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 1,0 min 32,00 g Citra [12,00 %] - Boil 1,0 min 30,00 g Citra [12,00 %] - Dry Hop 14,0 Days 30,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Dry Hop 14,0 D 30,00 g Summit [14,00 %] - Dry Hop 14,0 Days 8,00 g Citra [12,00 %] - Dry Hop 5,0 Days 8,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Dry Hop 5,0 8,00 g Summit [17,00 %] - Dry Hop 5,0 Days [B]Andre ingredienser[/B] 14,60 g Gypsum (Calcium Sulfate) 4,60 g Calcium Chloride (Mash 60,0 mins) 2,30 g Baking Soda (Mash 60,0 mins) 2,30 g Chalk (Mash 60,0 mins) 2,30 g Epsom Salt (MgSO4) (Mash 60,0 mins) 2,30 g Salt (Mash 60,0 mins) 0,50 g Lactic Acid (Mash 60,0 mins) [B]Meskeinformasjon[/B] 1st sacc 62,0 C 30 min 2nd Sacc 66,0 C 30 min 3rd sacc 72,0 C 30 min Mash Out 77,0 C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1 rør i 2 liter starter Informasjon om gjæring: Gæret på 19 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] Humlesatan's oppskrift er laget basert på Jan Halvor Fjeld's Humlehelvete, men med bryggernes egne humlefavoritter. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. november 2012 Flasket: 2. desember 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N