Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1,062
FG: 1,013
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,5l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 39,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg Maris Otter
1 kg Munich 1
0,35 kg Brown
0,3 kg CaraAroma
0,12 kg Pale Chocolate
0,3 kg Carahell

[B]Humle og krydder[/B]
20 gram Chinook FWH
50 gram Cascade 15 min
30 gram Cascade 1 min
20 gram Chinook 1 min
35 gram Cascade 5 dager
20 gram Chinook 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
75 min på 65,5 grader
10 min på 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
17.5 til 20 grader 
Coldcrash på 2 grader i 2 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. januar 2016
Flasket: 9. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N