Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1,062 FG: 1,013 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,5l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 39,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Maris Otter 1 kg Munich 1 0,35 kg Brown 0,3 kg CaraAroma 0,12 kg Pale Chocolate 0,3 kg Carahell [B]Humle og krydder[/B] 20 gram Chinook FWH 50 gram Cascade 15 min 30 gram Cascade 1 min 20 gram Chinook 1 min 35 gram Cascade 5 dager 20 gram Chinook 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min på 65,5 grader 10 min på 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 17.5 til 20 grader Coldcrash på 2 grader i 2 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2016 Flasket: 9. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N