Brygger: Per Gulbrandsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1049 FG: 1010 Mengde vørter: 43,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 7000g Caramalt 30 EBC 500g Cara Crystal 150 EBC 500g [B]Humle og krydder[/B] Amarillo 9.2% alpha 73 g 15 minutes Chinook 11.6% alpha 73 g 5 minutes Citra 11.9% alpha 50 g 5 minutes Citra 11.9% alpha 50 g dry hopped [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering: CaSO4 3g/10 l, CaCO3 (mesk) 1g/10l og NaHCO3 (mesk) 1g/10l. Gjærnæring og klarningsmiddel. [B]Meskeinformasjon[/B] 67 degrees for 70 minutes, 71 degrees for 20 minutes. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 18 - 19 grader i 14 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. januar 2013 Flasket: 20. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F