Brygger: Aleksander L. Andersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1,059
FG: 1,013
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 5,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt, munichmalt, viennamalt, crystallmalt 120 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer mittelfruh

[B]Andre ingredienser[/B]
Klaringsmiddel og gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
66gr 60min - 75gr 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp833
Gjærmengde: 1 pakke - starter
Informasjon om gjæring:
10gr 18 dager - 15gr 9 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. november 2016
Flasket: 17. desember 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N