Brygger: Aleksander L. Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1,059 FG: 1,013 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 5,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt, munichmalt, viennamalt, crystallmalt 120 EBC [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer mittelfruh [B]Andre ingredienser[/B] Klaringsmiddel og gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 66gr 60min - 75gr 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: 1 pakke - starter Informasjon om gjæring: 10gr 18 dager - 15gr 9 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. november 2016 Flasket: 17. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N