Brygger: Aleksander L. Andersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,106
FG: 1,016
Mengde vørter: 14,5l
Mengde ferdig øl: 13,0l
Alkoholstyrke: 12,0%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale, Munchner, Crystall 75 og 120.
Special B, Amber, Brown, Chocolate, Rasted Barley. Molassesukker.

[B]Humle og krydder[/B]
Bitterhumler, EKG på 15 og 2 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
Protofloc, gjærnæring, eiketerninger, litt Skotsk whiskey.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66gr i 30min
71 gr i 30 min
75gr i 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us-05 og WLP645
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
19gr i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Langtidslagret på eiketerninger og B.Clauseni for klassisk britisk uttrykk.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. november 2016
Flasket: 14. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N