Brygger: Aleksander L. Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,106 FG: 1,016 Mengde vørter: 14,5l Mengde ferdig øl: 13,0l Alkoholstyrke: 12,0% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale, Munchner, Crystall 75 og 120. Special B, Amber, Brown, Chocolate, Rasted Barley. Molassesukker. [B]Humle og krydder[/B] Bitterhumler, EKG på 15 og 2 min. [B]Andre ingredienser[/B] Protofloc, gjærnæring, eiketerninger, litt Skotsk whiskey. [B]Meskeinformasjon[/B] 66gr i 30min 71 gr i 30 min 75gr i 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us-05 og WLP645 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: 19gr i 14 dager [B]Kommentarer[/B] Langtidslagret på eiketerninger og B.Clauseni for klassisk britisk uttrykk. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. november 2016 Flasket: 14. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N