Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1048 FG: 1011 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 5,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 4,1 kg Acidulated malt 0,2 kg Flaket bygg 0,2 kg Melanoidin malt 0,1 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum 22 g @ 60 min Mittelfrüh 25 g @ 15 min Mittelfrüh 25 g @ 0 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 62 grader 15 min Maltoserest 66 grader 45 min Utmesk 78 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP940 Gjærmengde: 450 mrd celler Informasjon om gjæring: Pitchet på 9 grader 10 dager på 11 grader 10 dager på 13 grader 2 dager i romtemperatur [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. oktober 2016 Flasket: 12. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F