Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1048
FG: 1011
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 5,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 4,1 kg
Acidulated malt 0,2 kg
Flaket bygg 0,2 kg
Melanoidin malt 0,1 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 22 g @ 60 min
Mittelfrüh 25 g @ 15 min
Mittelfrüh 25 g @ 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc
Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 62 grader 15 min
Maltoserest 66 grader 45 min
Utmesk 78 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP940
Gjærmengde: 450 mrd celler
Informasjon om gjæring:
Pitchet på 9 grader
10 dager på 11 grader
10 dager på 13 grader
2 dager i romtemperatur

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. oktober 2016
Flasket: 12. desember 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F