Brygger: Knut-Olav Hoven Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,051 FG: 1,013 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000g Pale malt (84%) 800g Caramel malt 40EBC (13%) 200g Hvetemalt (3%) [B]Humle og krydder[/B] 10g Mosaic 12% @ 60m 10g Mosaic 12% @ 30m 20g Mosaic 12% @ 15m 30g Mosaic 12% @ 5m 29g Mosaic 12% @ 0m [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Trinn 1: 63-64 ºC i 90 min Trinn 2: 78ºC i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 3.5 dl tykk slurry Informasjon om gjæring: 17-20ºC i 3 uker [B]Kommentarer[/B] 6.4 gram sukker per liter for karbonering. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. januar 2016 Flasket: 6. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N