Brygger: Knut-Olav Hoven
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,051
FG: 1,013
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000g Pale malt (84%)
800g Caramel malt 40EBC (13%)
200g Hvetemalt (3%)

[B]Humle og krydder[/B]
10g Mosaic 12% @ 60m
10g Mosaic 12% @ 30m
20g Mosaic 12% @ 15m
30g Mosaic 12% @ 5m
29g Mosaic 12% @ 0m

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Trinn 1: 63-64 ºC i 90 min
Trinn 2: 78ºC i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 3.5 dl tykk slurry
Informasjon om gjæring:
17-20ºC i 3 uker

[B]Kommentarer[/B]
6.4 gram sukker per liter for karbonering.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. januar 2016
Flasket: 6. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N