Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1,056 FG: 1,015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,5l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 105 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.3 kg Pale malt 0.88 kg Roasted Barley 0.66 kg Carapils 0.22 kg Malted Oats 0.15 kg Acid malt [B]Humle og krydder[/B] 15 gram Columbus 60 min. 20 gram Fuggles 60 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min. 72 grader i 15 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1084,A10 Gjærmengde: ca 240 bill celler Informasjon om gjæring: Pitch 16,5 grader Stigende til 21 grader over 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. januar 2017 Flasket: 30. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F