Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1,056
FG: 1,015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,5l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 105 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5.3 kg Pale malt
0.88 kg Roasted Barley
0.66 kg Carapils
0.22 kg Malted Oats
0.15 kg Acid malt

[B]Humle og krydder[/B]
15 gram Columbus 60 min.
20 gram Fuggles 60 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min.
72 grader i 15 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1084,A10
Gjærmengde: ca 240 bill celler
Informasjon om gjæring:
Pitch 16,5 grader
Stigende til 21 grader over 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. januar 2017
Flasket: 30. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F