Brygger: Erik Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 7C Belgisk wit) Ekstra ingredienser: Sitronverbena OG: 1050 FG: 1008 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 12,1 Beregnet farge: 7,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2500 gram Torrified hvete 1500 gram Pilsner malt 1000 gram Rug malt 700 gram Flaket Havre [B]Humle og krydder[/B] 16 gram Hallertauer Hersbrucker 4,13% 90 minutter 10 gram Hallertauer Hersbrucker 4,13% 30 minutter 15 gram Korianderfrø 5 minutter 5 gram Sitronverbena 1 minutt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50 grader i 30 minutter 67 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Belgian Wit Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Primær i 14 dager @ 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2013 Flasket: 22. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N