Brygger: Erik Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser: Sitronverbena
OG: 1050
FG: 1008
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 12,1
Beregnet farge: 7,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2500 gram Torrified hvete
1500 gram Pilsner malt
1000 gram Rug malt
700 gram Flaket Havre

[B]Humle og krydder[/B]
16 gram Hallertauer Hersbrucker 4,13% 90 minutter
10 gram Hallertauer Hersbrucker 4,13% 30 minutter
15 gram Korianderfrø 5 minutter
5 gram Sitronverbena 1 minutt

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50 grader i 30 minutter
67 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400 Belgian Wit
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
Primær i 14 dager @ 21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2013
Flasket: 22. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N