Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4D Engelsk golden ale
OG: 1045
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 36,7
Beregnet farge: 9,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Ale, Caramel Light, Munich, Wheat malt.

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo, Motueka, og Simcoe humle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 Min 64ºC.
25 Min 77ºC.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 2Pk
Informasjon om gjæring:
3 uker 18ºC.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2016
Flasket: 26. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N