Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4D Engelsk golden ale OG: 1045 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 36,7 Beregnet farge: 9,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale, Caramel Light, Munich, Wheat malt. [B]Humle og krydder[/B] Amarillo, Motueka, og Simcoe humle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 Min 64ºC. 25 Min 77ºC. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 2Pk Informasjon om gjæring: 3 uker 18ºC. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2016 Flasket: 26. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N