Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,060 FG: 1,012 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 42,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3kg Palemalt 1kg muncih malt 1kg golden naked oats 0,5kg hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 2ml HopShot 60min 25g Galaxy, Mosaic og Citra 0min 25g G,M og C 20min steep på 80c 10g G,M og C 3dagers Dryhop 25g G,M og C KegHop [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68c i 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast London III Gjærmengde: 1,5liter starter Informasjon om gjæring: 20C i 7 dager, overført til keg, rampet opp til 22C, så CC ned til 0 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2018 Flasket: 26. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F