Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,060
FG: 1,012
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 42,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3kg Palemalt
1kg muncih malt
1kg golden naked oats
0,5kg hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
2ml HopShot 60min
25g Galaxy, Mosaic og Citra 0min
25g G,M og C 20min steep på 80c
10g G,M og C 3dagers Dryhop
25g G,M og C KegHop

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68c i 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast London III
Gjærmengde: 1,5liter starter
Informasjon om gjæring:
20C i 7 dager, overført til keg, rampet opp til 22C, så CC ned til 0

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2018
Flasket: 26. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F