Brygger: Håvard O. Tryti
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6kg pils malt (dog blev det brukt 2,5kg maris otter grunnet altfor lite pilsmalt på lageret)
300g mais
200g carapils

[B]Humle og krydder[/B]
H1 40g Saaz 3,7% 80min
H2 20g Citra 13% 30min
Protafloc, 1/2ts gjærnæring, 1cl CaCl.
H3 30g Saaz 3,7% 5min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
53C 10min
67C 80min
Skylling 5liter vann ved 76C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Danish Lager 
Gjærmengde: slurry
Informasjon om gjæring:
8C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. februar 2013
Flasket: 22. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F