Brygger: Håvard O. Tryti Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6kg pils malt (dog blev det brukt 2,5kg maris otter grunnet altfor lite pilsmalt på lageret) 300g mais 200g carapils [B]Humle og krydder[/B] H1 40g Saaz 3,7% 80min H2 20g Citra 13% 30min Protafloc, 1/2ts gjærnæring, 1cl CaCl. H3 30g Saaz 3,7% 5min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 53C 10min 67C 80min Skylling 5liter vann ved 76C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Danish Lager Gjærmengde: slurry Informasjon om gjæring: 8C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2013 Flasket: 22. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F