Brygger: Gregor Arentowicz
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1056
FG: 1014
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3000 gram Pils
3000 gram Munich
500 gram Munich 20L
300 gram Caramunich

[B]Humle og krydder[/B]
60 gram Hallertauer 4% 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Næring 15 min
Protafloc 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
63+ 90 min
73+ 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2633 
Gjærmengde: En pakke 2 liters starter Moss Malt
Informasjon om gjæring:
23 dager 11.5+
5 dager diarest 22-23+

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. november 2012
Flasket: 30. november 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N