Brygger: Gregor Arentowicz Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1056 FG: 1014 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3000 gram Pils 3000 gram Munich 500 gram Munich 20L 300 gram Caramunich [B]Humle og krydder[/B] 60 gram Hallertauer 4% 60 min [B]Andre ingredienser[/B] Næring 15 min Protafloc 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 63+ 90 min 73+ 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2633 Gjærmengde: En pakke 2 liters starter Moss Malt Informasjon om gjæring: 23 dager 11.5+ 5 dager diarest 22-23+ [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. november 2012 Flasket: 30. november 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N