Brygger: Michael Dahlen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,114 FG: 1,032 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 12,3% Beregnet IBU: 92,0 Beregnet farge: 142 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 79% Maris Otter 3.6% Havregryn 3.6% Hvetemalt 3.6% Special B 3.1% Carafa Special 3 2.1% Roasted Barley 2.1% Cara Ruby 1% Chocolat 1% Cara Gold 1% Black [B]Humle og krydder[/B] 45g Hallertau Magnum @ 75min 18g Target @30min 16g EKG @15min [B]Andre ingredienser[/B] CaCl, CaSO4, vann, servomyces, protaflock [B]Meskeinformasjon[/B] 90min @64C + utmesk Tempøkning 1C/min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: Dritmye Informasjon om gjæring: Pitch 16, opp til 19C ila fem dager, ett døgn opp til 21C siste fire dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. april 2017 Flasket: 25. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F