Brygger: Michael Dahlen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,114
FG: 1,032
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 12,3%
Beregnet IBU: 92,0
Beregnet farge: 142 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
79% Maris Otter
3.6% Havregryn
3.6% Hvetemalt
3.6% Special B
3.1% Carafa Special 3
2.1% Roasted Barley
2.1% Cara Ruby
1% Chocolat
1% Cara Gold
1% Black

[B]Humle og krydder[/B]
45g Hallertau Magnum @ 75min
18g Target @30min
16g EKG @15min

[B]Andre ingredienser[/B]
CaCl, CaSO4, vann, servomyces, protaflock

[B]Meskeinformasjon[/B]
90min @64C
+ utmesk

Tempøkning 1C/min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: Dritmye
Informasjon om gjæring:
Pitch 16, opp til 19C ila fem dager, ett døgn opp til 21C siste fire dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. april 2017
Flasket: 25. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F