Brygger: Robert Wikstrand
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1,080
FG: 1,011
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 9,2%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Munich malt
kandissirup
Flaked oats
Special B

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer mittelfruh 
premiant

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
62C - 5 min
65C - 70 min
76C - 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: starter
Informasjon om gjæring:
pitchet på 17C, lot stige fritt. fikk nesten blowoff... voldsom gjæring

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. mai 2015
Flasket: 14. juni 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N