Brygger: Robert Wikstrand Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,080 FG: 1,011 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 9,2% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Munich malt kandissirup Flaked oats Special B [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer mittelfruh premiant [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 62C - 5 min 65C - 70 min 76C - 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: starter Informasjon om gjæring: pitchet på 17C, lot stige fritt. fikk nesten blowoff... voldsom gjæring [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. mai 2015 Flasket: 14. juni 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N