Brygger: Gjermund H Bakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 5B Amerikansk brown ale) Ekstra ingredienser: Einebær, Ingefær OG: 1,054 FG: 1,017 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Dark malt extract Amber malt extract Wheat malt extract crystal malt sjokolademalt [B]Humle og krydder[/B] Challanger East Kent golding Einebær Revet ingefær [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Ingen mesking. Ekstrakt brygg. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WYEAST 1214 Belgian Gjærmengde: en pose Informasjon om gjæring: Gjæring i dunk. Kraftig gjæring i starten. [B]Kommentarer[/B] Ølet bør ved smaking drikkes ved ca. 14 grader. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. oktober 2013 Flasket: 22. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N