Brygger: Gjermund H Bakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 5B Amerikansk brown ale)
Ekstra ingredienser: Einebær, Ingefær
OG: 1,054
FG: 1,017
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 38 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Dark malt extract
Amber malt extract
Wheat malt extract
crystal malt 
sjokolademalt

[B]Humle og krydder[/B]
Challanger
East Kent golding
Einebær
Revet ingefær

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Ingen mesking. Ekstrakt brygg.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WYEAST 1214 Belgian 
Gjærmengde: en pose
Informasjon om gjæring:
Gjæring i dunk. Kraftig gjæring i starten.

[B]Kommentarer[/B]
Ølet bør ved smaking drikkes ved ca. 14 grader.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. oktober 2013
Flasket: 22. oktober 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N