Brygger: Tor E. Drechsler Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1055 FG: 1010 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 58,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 24,3 Beregnet farge: 58,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8,00 kg Maris Otter Pale Malt (5,0 EBC) Grain 1 59,7 % 2,00 kg Pale Chocolate Malt (550,0 EBC) Grain 2 14,9 % 1,00 kg Cara Ruby (50,0 EBC) Grain 3 7,5 % 1,00 kg Caramel Light (BestMälz) (30,0 EBC) Grain 4 7,5 % 1,00 kg Wheat, Torrified (3,5 EBC) Grain 5 7,5 % 0,20 kg Dark Crystal Malt (300,0 EBC) Grain 6 1,5 % 0,20 kg Pale Crystal Malt (70,0 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 100,00 g Fuggles [4,50 %] - First Wort 90,0 min Hop 8 18,8 IBUs 30,00 g Fuggles [4,50 %] - Boil 30,0 min Hop 9 3,7 IBUs 30,00 g Fuggles [4,50 %] - Boil 10,0 min Hop 10 1,8 IBUs 30,00 g Fuggles [4,50 %] - Steep/Whirlpool 0,0 min Hop 11 0,0 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] Brewers Clarex (Primary 0,0 mins) Fining 14 [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader i 60 minutter Utskylling på 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Irish Ale Yeast WL Gjærmengde: 625 Billion Informasjon om gjæring: Gjæret på ca 18 grader i konisk ståltank. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2017 Flasket: 26. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N