Brygger: Vidar Bentestuen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10C Bière de garde OG: 1,062 FG: 1,015 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 6,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000g pilsner malt 350g wheat flaked 350g munich malt 20l 100g biscuit malt 350g vienna malt [B]Humle og krydder[/B] 25 g Northen brewer 60 min 7g tettnang 20 min 7g hallertauer M. 20 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 51 grader i 10 min 64 grader i 60 min 76 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp french ale Gjærmengde: ett rør Informasjon om gjæring: Gjæret to uker på 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. juni 2013 Flasket: 29. juni 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N