Brygger: Vidar Bentestuen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10C Bière de garde
OG: 1,062
FG: 1,015
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 6,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000g pilsner malt
  350g wheat flaked
  350g munich malt 20l
  100g biscuit malt
   350g vienna malt

[B]Humle og krydder[/B]
25 g Northen brewer   60 min
  7g tettnang                20 min
  7g hallertauer M.       20 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
51 grader i 10 min
64 grader i 60 min
76 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp french ale 
Gjærmengde: ett rør
Informasjon om gjæring:
Gjæret to uker på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. juni 2013
Flasket: 29. juni 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N