Brygger: Brynjar Sandvoll Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1103 FG: 1023 Mengde vørter: 34,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 10,7% Beregnet IBU: 85,3 Beregnet farge: 27,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7500 gr Pale ale malt 700 gr Muncen 500 gr Crystal 120 300 gr Melanoiden [B]Humle og krydder[/B] 20 gr Magnum 14.5% FWH 150 gr EKG 5.5% FWH 50 gr EKG 5 min kok [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 65 grader 15 min 76 grader 15 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: dekandert fra starter 1.5l Informasjon om gjæring: Gjæret i kjeller ved ca 17 grader romtemperatur Ettergjæret på flaske med 105 gr sukker. [B]Kommentarer[/B] Lagert i kjeller ved 10-16 grader siden 14.03.2012. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. februar 2012 Flasket: 3. mars 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N