Brygger: Frode Elias Synnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1073 FG: 1017 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 65 % pilsnermalt 35 % munchen, 15 ebc [B]Humle og krydder[/B] 12 gram Magnum 60 min, 13 gram Hallertauer mittelfrüh 15 min, [B]Andre ingredienser[/B] Sukker for karbonering. [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 60 minutt. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Bock Gjærmengde: 3 rør + starter Informasjon om gjæring: 10 grader i 20 dagar. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. desember 2012 Flasket: 14. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N