Brygger: Frode Elias Synnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/Maibock
OG: 1073
FG: 1017
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
65 % pilsnermalt
35 % munchen, 15 ebc

[B]Humle og krydder[/B]
12 gram Magnum 60 min,
13 gram Hallertauer mittelfrüh 15 min,

[B]Andre ingredienser[/B]
Sukker for karbonering.

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 60 minutt.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833 Bock
Gjærmengde: 3 rør + starter
Informasjon om gjæring:
10 grader i 20 dagar.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. desember 2012
Flasket: 14. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N