Brygger: Ole-Jørgen Kråkenes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1050
FG: 1013
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5500 gram Hvetemal
5500 gram Pilsnermalt

[B]Humle og krydder[/B]
45 gram Hallertauer Mittelfruh 5% 75 minutter
40 gram Hallertauer Mittelfuh 5% 15 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
ca 4g kalk i mesken

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader, én time mesking

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 3068 Weihenstephan Wheat
Gjærmengde: 
Informasjon om gjæring:
Gjæret 2 uker på 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. januar 2013
Flasket: 5. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N