Brygger: Ole-Jørgen Kråkenes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1050 FG: 1013 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5500 gram Hvetemal 5500 gram Pilsnermalt [B]Humle og krydder[/B] 45 gram Hallertauer Mittelfruh 5% 75 minutter 40 gram Hallertauer Mittelfuh 5% 15 minutter [B]Andre ingredienser[/B] ca 4g kalk i mesken [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader, én time mesking [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 3068 Weihenstephan Wheat Gjærmengde: Informasjon om gjæring: Gjæret 2 uker på 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2013 Flasket: 5. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N