Brygger: Vidar Bentestuen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,057 FG: 1,008 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 22,79 Beregnet farge: 4,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4800g pilsner malt 250g wheat flaked 130g muncher malt 250g carapils 50g acid malt 350g vienna malt 300g sukker 150g spaymalt (starter) [B]Humle og krydder[/B] 14g Aurora 90 min 25g styrian g 15 min 25g East kent g 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 51 grader i 5 min 64 grader i 60 min 68 grader i 5 min 75 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 566 Gjærmengde: Ett rør Informasjon om gjæring: Startet gjæringen på 20 grader. økte en grad hvert døgn til 30 grader ble når. holdt 30 grader i en uke. avsluttet på 20 grader i ca 3 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2014 Flasket: 21. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N