Brygger: Vidar Bentestuen
Plassering: XX. plass i klasse YY
Type: 10D Saison
OG: 1,057
FG: 1,008
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 22,79
Beregnet farge: 4,7 EBC
[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4800g pilsner malt
250g wheat flaked
130g muncher malt
250g carapils
50g acid malt
350g vienna malt
300g sukker
150g spaymalt (starter)
[B]Humle og krydder[/B]
14g Aurora 90 min
25g styrian g 15 min
25g East kent g 5 min
[B]Andre ingredienser[/B]
[B]Meskeinformasjon[/B]
51 grader i 5 min
64 grader i 60 min
68 grader i 5 min
75 grader i 10 min
[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 566
Gjærmengde: Ett rør
Informasjon om gjæring:
Startet gjæringen på 20 grader. økte en grad hvert døgn til 30 grader ble når. holdt 30 grader i en uke. avsluttet på 20 grader i ca 3 dager.
[B]Kommentarer[/B]
[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. februar 2014
Flasket: 21. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N