Brygger: Fredrik A. Martinsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 52
FG: 17
Mengde vørter: 31,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 4,55%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg - United Kingdom - Pale 2-Row (66.7%)
1 kg - United Kingdom - Brown (16.7%)
0.5 kg - United Kingdom - Amber (8.3%)
0.25 kg - United Kingdom - Crystal 45L (4.2%)
0.25 kg - United Kingdom - Dark Crystal 80L (4.2%)

[B]Humle og krydder[/B]
20 g - Target, Type: Pellet, AA: 11, Use: Boil for 60 min, IBU: 22.71
25 g - Bramling Cross, Type: Pellet, AA: 6, Use: Boil for 10 min, IBU: 5.61
25 g - Bramling Cross, Type: Pellet, AA: 6, Use: Boil for 1 min, IBU: 0.67

[B]Andre ingredienser[/B]
3g CaSO4
4,5g CaCl2
3 g CaCO3
6 g NaHCO3

6 g klar urt 10 min før avsluttet koking

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 c 90 min
78 c 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: 4 l starter. Ett rør
Informasjon om gjæring:
2 uker 19 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N