Brygger: Fredrik A. Martinsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 52 FG: 17 Mengde vørter: 31,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 4,55% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg - United Kingdom - Pale 2-Row (66.7%) 1 kg - United Kingdom - Brown (16.7%) 0.5 kg - United Kingdom - Amber (8.3%) 0.25 kg - United Kingdom - Crystal 45L (4.2%) 0.25 kg - United Kingdom - Dark Crystal 80L (4.2%) [B]Humle og krydder[/B] 20 g - Target, Type: Pellet, AA: 11, Use: Boil for 60 min, IBU: 22.71 25 g - Bramling Cross, Type: Pellet, AA: 6, Use: Boil for 10 min, IBU: 5.61 25 g - Bramling Cross, Type: Pellet, AA: 6, Use: Boil for 1 min, IBU: 0.67 [B]Andre ingredienser[/B] 3g CaSO4 4,5g CaCl2 3 g CaCO3 6 g NaHCO3 6 g klar urt 10 min før avsluttet koking [B]Meskeinformasjon[/B] 66 c 90 min 78 c 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 4 l starter. Ett rør Informasjon om gjæring: 2 uker 19 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N