Brygger: Eskil Eriksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1097 FG: 1022 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 63,0 Beregnet farge: 81 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8 kg Pale Malt 1,5 kg Munich Malt 250 g Crystal 250 g Brown malt 250 g Chocolate 300 g Roasted Barley 250 g Amber malt [B]Humle og krydder[/B] Polaris 16.9% 65g på 60 minutt [B]Andre ingredienser[/B] Vannjusgtering 10 g Kalsiumkarbonat + 5 g Natron I Mesk. [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 minutt 75 grader 10 minutt [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Us West Coast M44 Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: Gjæring på 18 grader i overkant av tre uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. desember 2017 Flasket: 23. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F