Brygger: Eskil Eriksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1097
FG: 1022
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 63,0
Beregnet farge: 81 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8 kg Pale Malt
1,5 kg Munich Malt
250 g Crystal
250 g Brown malt
250 g Chocolate 
300 g Roasted Barley
250 g Amber malt

[B]Humle og krydder[/B]
Polaris 16.9% 65g på 60 minutt

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjusgtering 10 g Kalsiumkarbonat + 5 g Natron I Mesk.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 minutt
75 grader 10 minutt

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Us West Coast M44
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
Gjæring på 18 grader i overkant av tre uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. desember 2017
Flasket: 23. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F