Brygger: Bernt Konradsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 56
FG: 12
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 41,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 53,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 9 kg
Cara Malt 1 kg (20-30EBC)
Crystal 0,25 kg (60-80 EBC)
Flaket Mais 1,5 kg
Flaket Ris 1,5 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade 85 gram (alfa 7,7 % tid 60 min)
Cascade 150 gram (alfa 7,7% tid 12 min)
East Kent Goldings 200 gram (alfa 5,8% tid 7 min)

[B]Andre ingredienser[/B]
Natriumbikarbonat 20 gram til pH justering av råvann

Klarurt 18 gram tilsatt 15 min før kokeslutt

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesketrin 1 : 56 gr C i 50 min

Mesketrinn 2 : 60 gr C i 40 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US - 05 
Gjærmengde: 22 gram
Informasjon om gjæring:
1. Gjæring i 6 døgn, temp. ca 18 gr. C.
Omstikking og 2. Gjæring i 7 døgn ca. 15 gr. C

[B]Kommentarer[/B]
Ølet er fylt på Corneliusfat og trykksatt før tapping.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. februar 2015
Flasket: 10. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F