Brygger: Bernt Konradsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 56 FG: 12 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 41,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 53,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 9 kg Cara Malt 1 kg (20-30EBC) Crystal 0,25 kg (60-80 EBC) Flaket Mais 1,5 kg Flaket Ris 1,5 kg [B]Humle og krydder[/B] Cascade 85 gram (alfa 7,7 % tid 60 min) Cascade 150 gram (alfa 7,7% tid 12 min) East Kent Goldings 200 gram (alfa 5,8% tid 7 min) [B]Andre ingredienser[/B] Natriumbikarbonat 20 gram til pH justering av råvann Klarurt 18 gram tilsatt 15 min før kokeslutt [B]Meskeinformasjon[/B] Mesketrin 1 : 56 gr C i 50 min Mesketrinn 2 : 60 gr C i 40 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US - 05 Gjærmengde: 22 gram Informasjon om gjæring: 1. Gjæring i 6 døgn, temp. ca 18 gr. C. Omstikking og 2. Gjæring i 7 døgn ca. 15 gr. C [B]Kommentarer[/B] Ølet er fylt på Corneliusfat og trykksatt før tapping. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2015 Flasket: 10. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F