Brygger: Erland R. Nordgård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,056 FG: 1,016 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 2500 g Munich dark (15L) 2000 g Crystal 70L 400 g CaraAmber (23L) 400 g [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer (7,7%), 60 min: 20 g Northern Brewer (7,7%), 10 min: 20 g Columbus (15,9%) 10 min: 10 g Columbus (15,9%) 0 min: 10 g Northern Brewer (7,7%), 0 min: 10 g [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring, 2g Irish moss, 10 g [B]Meskeinformasjon[/B] 68C i 45 min 72 C i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 11 g Informasjon om gjæring: 19 C [B]Kommentarer[/B] Lagret på fat og overført til flaske 7.mars. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. januar 2017 Flasket: 25. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F