Brygger: Erland R. Nordgård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,056
FG: 1,016
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt                2500 g
Munich dark (15L)  2000 g
Crystal 70L              400 g
CaraAmber (23L)    400 g

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer (7,7%), 60 min:   20 g
Northern Brewer (7,7%), 10 min:   20 g
Columbus           (15,9%) 10 min:  10 g
Columbus           (15,9%) 0 min:  10 g
Northern Brewer (7,7%), 0 min:   10 g

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring, 2g
Irish moss, 10 g

[B]Meskeinformasjon[/B]
68C i 45 min
72 C i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 11 g
Informasjon om gjæring:
19 C

[B]Kommentarer[/B]
Lagret på fat og overført til flaske 7.mars.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. januar 2017
Flasket: 25. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F