Brygger: Henrik Wennerberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,066
FG: 1,016
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 14,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5.50 kg
Pilsner (2 Row) Ger (3.9 EBC)
1.50 kg
Munich Malt (17.7 EBC)
0.25 kg
Caramel/Crystal Malt - 60L (118.2 EBC)
0.3 kg Sukker.

[B]Humle og krydder[/B]
15g Amarillo Gold 11.9% First Wort.
25g Amarillo Gold 11.9% 60 min
20g Amarillo Gold 11.9% 30 min
15g Amarillo Gold 11.9% 15 min
10g Amarillo Gold 11.9% 2 min
20g Amarillo Gold 11.9% Dry Hop 5 dager.

[B]Andre ingredienser[/B]
ph 5.2 stabilizer i mesk
Polyclar 15 min kok
Yeast nutrient 15 min kok

[B]Meskeinformasjon[/B]
Biab:
90 min 65C
Mash out: 10 min 75C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast american ale
Gjærmengde: 1 rør 
Informasjon om gjæring:
Gjæring på 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. februar 2014
Flasket: 17. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N