Brygger: Henrik Wennerberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,066 FG: 1,016 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.50 kg Pilsner (2 Row) Ger (3.9 EBC) 1.50 kg Munich Malt (17.7 EBC) 0.25 kg Caramel/Crystal Malt - 60L (118.2 EBC) 0.3 kg Sukker. [B]Humle og krydder[/B] 15g Amarillo Gold 11.9% First Wort. 25g Amarillo Gold 11.9% 60 min 20g Amarillo Gold 11.9% 30 min 15g Amarillo Gold 11.9% 15 min 10g Amarillo Gold 11.9% 2 min 20g Amarillo Gold 11.9% Dry Hop 5 dager. [B]Andre ingredienser[/B] ph 5.2 stabilizer i mesk Polyclar 15 min kok Yeast nutrient 15 min kok [B]Meskeinformasjon[/B] Biab: 90 min 65C Mash out: 10 min 75C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast american ale Gjærmengde: 1 rør Informasjon om gjæring: Gjæring på 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. februar 2014 Flasket: 17. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N