Brygger: Vidar Bentestuen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1,084
FG: 1,015
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 11,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6000g pilsner malt
  300g crystal malt
  200g wheat flaked
    50g Black malt
1000g sukker

[B]Humle og krydder[/B]
15g  Aurora               60 min
30g Hallertauer M.    15 min
30g Saaz                    1 min
30g East kent g          1 min
30g styrian golding     1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50 grader i 15 min
62 grader i 30 min
65 grader i 90 min
75 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 500
Gjærmengde: To rør
Informasjon om gjæring:
Gjæret to uker på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. september 2013
Flasket: 29. september 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N