Brygger: Vidar Bentestuen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,084 FG: 1,015 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 11,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6000g pilsner malt 300g crystal malt 200g wheat flaked 50g Black malt 1000g sukker [B]Humle og krydder[/B] 15g Aurora 60 min 30g Hallertauer M. 15 min 30g Saaz 1 min 30g East kent g 1 min 30g styrian golding 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50 grader i 15 min 62 grader i 30 min 65 grader i 90 min 75 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 500 Gjærmengde: To rør Informasjon om gjæring: Gjæret to uker på 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. september 2013 Flasket: 29. september 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N