Brygger: Eivind Nilsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1,072 FG: 1,014 Mengde vørter: 38,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munic-, Pilsner-, Crystal- og Sjokolademalt [B]Humle og krydder[/B] Northdown og Hallertau Hersbrucker [B]Andre ingredienser[/B] Portafloc [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader, 60 min Utmesk 66-78 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: brewfem lager Gjærmengde: 50 gram Informasjon om gjæring: 11 grader 3 veker. 17 grader 3 dagar. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. juli 2017 Flasket: 7. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N