Brygger: Eivind Nilsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 1,072
FG: 1,014
Mengde vørter: 38,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munic-, Pilsner-, Crystal- og Sjokolademalt

[B]Humle og krydder[/B]
Northdown og Hallertau Hersbrucker

[B]Andre ingredienser[/B]
Portafloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader, 60 min
Utmesk 66-78 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: brewfem lager
Gjærmengde: 50 gram
Informasjon om gjæring:
11 grader 3 veker. 17 grader 3 dagar.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. juli 2017
Flasket: 7. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N