Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1067 FG: 1014 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt Havregryn Carapils malt Honey malt Dextrose [B]Humle og krydder[/B] Galaxy Citra [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 90min på 69c 10min på 78c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Hazy Daze Gjærmengde: 2pk Informasjon om gjæring: 18c med økning til 20c [B]Kommentarer[/B] Medbrygger: Garasjen Mikrobryggeri [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2018 Flasket: 25. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F