Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1067
FG: 1014
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt
Havregryn
Carapils malt
Honey malt
Dextrose

[B]Humle og krydder[/B]
Galaxy
Citra

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
90min på 69c
10min på 78c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Hazy Daze
Gjærmengde: 2pk
Informasjon om gjæring:
18c med økning til 20c

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger: Garasjen Mikrobryggeri

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2018
Flasket: 25. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F