Brygger: Marius H. Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,061 FG: 1,003 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5kg Pils malt 0,4kg Wheat malt 0,24kg Munich malt type 1 60 gram Munich malt type 2 0,8kg Dememera sukker [B]Humle og krydder[/B] 40gr Select Spalt 6,5% 60min 35gr Select Spalt 6,5% 1 min [B]Andre ingredienser[/B] Yeast nutrients, irish moss og servomyces ved 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 75 minutter ved 63 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp565 + wlp715 Gjærmengde: begge ihht mr.malty Informasjon om gjæring: 3 dager ved 20 grader økt med 1 grad/dag til 26 grader, så redusert 1 grad/dag til 21 grader og tilsatte WLP715 og fortsatte gjæring fem dager til. [B]Kommentarer[/B] Naturlig karbonert til volco2: 3.0 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. august 2013 Flasket: 28. august 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N