Brygger: Marius H. Steen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,061
FG: 1,003
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5kg Pils malt
0,4kg Wheat malt
0,24kg Munich malt type 1
60 gram Munich malt type 2
0,8kg Dememera sukker

[B]Humle og krydder[/B]
40gr Select Spalt 6,5% 60min
35gr Select Spalt 6,5% 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Yeast nutrients, irish moss og servomyces ved 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
75 minutter ved 63 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp565 + wlp715
Gjærmengde: begge ihht mr.malty
Informasjon om gjæring:
3 dager ved 20 grader
økt med 1 grad/dag til 26 grader, så redusert 1 grad/dag til 21 grader og tilsatte WLP715 og fortsatte gjæring fem dager til.

[B]Kommentarer[/B]
Naturlig karbonert til volco2: 3.0

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. august 2013
Flasket: 28. august 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N