Brygger: Jarle Medhus Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,063 FG: 1,011 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 86,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 64,3 % Best Pale malt 15,5% Oats 15,5% White wheat malt 4,7% Honey Malt [B]Humle og krydder[/B] Southern cross (FWH) simcoe, cascade og summit (5min) simcoe, cascade og summit (steep) Mosaic og simcoe (dry hop) [B]Andre ingredienser[/B] Calcium Chloride Gypsum Salt Lactic acid [B]Meskeinformasjon[/B] 66,7C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: 20 C i 11 dager [B]Kommentarer[/B] IBU er en utregning fra Beersmith, men er sannsynligvis upresist i denne type oppskrift. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. februar 2018 Flasket: 16. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N