Brygger: Jarle Medhus
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,063
FG: 1,011
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 86,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
64,3 % Best Pale malt
15,5% Oats
15,5% White wheat malt
4,7% Honey Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Southern cross (FWH)
simcoe, cascade og summit (5min)
simcoe, cascade og summit (steep)

Mosaic og simcoe (dry hop)

[B]Andre ingredienser[/B]
Calcium Chloride
Gypsum
Salt
Lactic acid

[B]Meskeinformasjon[/B]
66,7C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
20 C i 11 dager

[B]Kommentarer[/B]
IBU er en utregning fra Beersmith, men er sannsynligvis upresist i denne type oppskrift.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. februar 2018
Flasket: 16. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N