Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1090 FG: 1013 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 10,2% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 59 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Pale Extra Light Dry Extract Candi Syrup [B]Humle og krydder[/B] Brewers Gold Hallertauer Mittelfrueh Styrian Goldings [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces gjær næring [B]Meskeinformasjon[/B] 65c 90min 75c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: Topphøstet Informasjon om gjæring: 17c i 7 dager, så stigning i 7 dager for å avslutte på 27c. [B]Kommentarer[/B] Bryggelag: Garasjen Mikrobryggeri [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. april 2016 Flasket: 10. september 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F