Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1090
FG: 1013
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 10,2%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 59 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner
Pale
Extra Light Dry Extract
Candi Syrup

[B]Humle og krydder[/B]
Brewers Gold
Hallertauer Mittelfrueh
Styrian Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces gjær næring

[B]Meskeinformasjon[/B]
65c 90min
75c 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: Topphøstet
Informasjon om gjæring:
17c i 7 dager, så stigning i 7 dager for å avslutte på 27c.

[B]Kommentarer[/B]
Bryggelag: Garasjen Mikrobryggeri

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. april 2016
Flasket: 10. september 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F