Brygger: Karl Jørgen Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 15 FG: 7,500 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 37,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner 2, Vienna 4,4; Hvete 1; Cara M 1; Cara Pils 1; Aroma 1; Maisflak 1; Hyllbær 1(friske). [B]Humle og krydder[/B] Saaz 150 g -60 min; Saaz 100g - 25 min [B]Andre ingredienser[/B] Einersil i meskekar [B]Meskeinformasjon[/B] 60 C i 1 time; 68 C i 0,5 timer. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Egen villgjær Gjærmengde: Starter Informasjon om gjæring: Primærgjæring ved 12 - 15 C i 3 uker. Sekundærgjæring og lagring på eikefat til flasking. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. november 2016 Flasket: 8. april 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N