Brygger: Karl Jørgen Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 15
FG: 7,500
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 37,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner 2, Vienna 4,4; Hvete 1; Cara M 1; Cara Pils 1; Aroma 1; Maisflak 1; Hyllbær 1(friske).

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz 150 g -60 min; Saaz 100g - 25 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Einersil i meskekar

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 C i 1 time; 68 C i 0,5 timer.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Egen villgjær
Gjærmengde: Starter
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring ved 12 - 15 C i 3 uker. Sekundærgjæring og lagring på eikefat til flasking.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. november 2016
Flasket: 8. april 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N