Brygger: Alberto Pescador
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1061
FG: 1010
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
90% Maris Otter
7% Munich
3% Caramel 30L

[B]Humle og krydder[/B]
Nugget for Bittering at 60min
Citra & Cascade for flavour and aroma

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single infusion, 66 degC, 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 090 San Diego
Gjærmengde: 280 Bill
Informasjon om gjæring:
Primary fermentation: 4 days @ 18degC
Secondary: 10 days @ 20 degC
Cold crash at 5 degC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N