Brygger: Alberto Pescador Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1061 FG: 1010 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 90% Maris Otter 7% Munich 3% Caramel 30L [B]Humle og krydder[/B] Nugget for Bittering at 60min Citra & Cascade for flavour and aroma [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single infusion, 66 degC, 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 090 San Diego Gjærmengde: 280 Bill Informasjon om gjæring: Primary fermentation: 4 days @ 18degC Secondary: 10 days @ 20 degC Cold crash at 5 degC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N