Brygger: Tore Bjørgo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1075 FG: 1003 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11,5 kg pilsnermalt 0,5 kg Carapilsner 1,0 kg lyst kandissukker 1,7 kg farin [B]Humle og krydder[/B] 100 g Styrian Golding 5.2% 60 min 50 g Saaz 3.5% 30 min 50 g Saaz 3.5% 15 min [B]Andre ingredienser[/B] ½ ts. Super Moss 10 min 1,5 ts Gjærnæring 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjonsmesking, 90 min på 65 grader, burde hevet til 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP570 gjær Gjærmengde: 2 rør WLP570 gjær, 7 l. starter Informasjon om gjæring: 3 dager på 18 C, 5 dager på 22 C, 4 uker på 25 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2012 Flasket: 10. april 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N