Brygger: Bjarte Nataas Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1071 FG: 1019 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Pils malt Carafa [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbel dekoksjon og meskepose [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 2M/ml/P Informasjon om gjæring: 10 grader i to uker, to dager 18 grader diacetyl-hvile, over på sekundær, to uker lagring på 2 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. oktober 2013 Flasket: 23. november 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N