Brygger: Bjarte Nataas
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1071
FG: 1019
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich
Pils malt
Carafa

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Dobbel dekoksjon og meskepose

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 2M/ml/P
Informasjon om gjæring:
10 grader i to uker, to dager 18 grader diacetyl-hvile, over på sekundær, to uker lagring på 2 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. oktober 2013
Flasket: 23. november 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N