Brygger: Stein Norem Wisted Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1043 FG: 1009 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 63,0 Beregnet farge: 78 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter PM - 2kg Amber - 0,3kg Black - 0,3kg Krystal - 0,3kg Havregryn - 0,3kg Biscuit - 0,2kg CaraHell - 0,2kg Roasted barley - 0,11kg [B]Humle og krydder[/B] Target - 30 gr - 60 min EKG - 25 gr - 60 min Mosaic - 80 gr - 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss WLN 1000 - gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 001 Gjærmengde: 1 rør 1 l starter Informasjon om gjæring: 19 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. desember 2015 Flasket: 5. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N