Brygger: Stein Norem Wisted
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1043
FG: 1009
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 63,0
Beregnet farge: 78 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter PM - 2kg
Amber - 0,3kg
Black - 0,3kg
Krystal - 0,3kg
Havregryn - 0,3kg
Biscuit - 0,2kg
CaraHell - 0,2kg
Roasted barley - 0,11kg

[B]Humle og krydder[/B]
Target - 30 gr - 60 min
EKG - 25 gr - 60 min
Mosaic - 80 gr - 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss
WLN 1000 - gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 001
Gjærmengde: 1 rør 1 l starter
Informasjon om gjæring:
19 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. desember 2015
Flasket: 5. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N