Brygger: Erlann Eldorsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2G Klassisk røykøl
OG: 1061
FG: 1016
Mengde vørter: 48,5l
Mengde ferdig øl: 48,5l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 29,9
Beregnet farge: 42,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5300 g munich malt
3700 g smoked malt Weyermann
1800 g pilsner malt
900 g cystal malt
350 g chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
59 g Hallertau tradition pellets 7,1 % 60 min boil
26 g Mt. Hood pellets 4,5 % 60 min boil
80 g Tettnang pellets 3,1 % 10 min aroma steep

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Speidel. 20 min 52 gr,, 60 min. 66 gr, 5 min 78 gr

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2124
Gjærmengde: 800 ml slurry
Informasjon om gjæring:
Gjæret ved 8-10 grader. Lagret ved 2 grader før filtrering

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. januar 2014
Flasket: 13. mars 2014
Filtrert: Ja
Karbonering: F