Brygger: Erlann Eldorsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2G Klassisk røykøl OG: 1061 FG: 1016 Mengde vørter: 48,5l Mengde ferdig øl: 48,5l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 29,9 Beregnet farge: 42,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5300 g munich malt 3700 g smoked malt Weyermann 1800 g pilsner malt 900 g cystal malt 350 g chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] 59 g Hallertau tradition pellets 7,1 % 60 min boil 26 g Mt. Hood pellets 4,5 % 60 min boil 80 g Tettnang pellets 3,1 % 10 min aroma steep [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Speidel. 20 min 52 gr,, 60 min. 66 gr, 5 min 78 gr [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2124 Gjærmengde: 800 ml slurry Informasjon om gjæring: Gjæret ved 8-10 grader. Lagret ved 2 grader før filtrering [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. januar 2014 Flasket: 13. mars 2014 Filtrert: Ja Karbonering: F