Brygger: Beerzebub Brewing Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1056 FG: 1017 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter brownmalt caramel hell caramel aromatic chocolatemalt pale crystal 40 [B]Humle og krydder[/B] East kent golding cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67c @ 60 min 78 @ 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp002 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: 18c start 20c etter 4 dager til 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. august 2017 Flasket: 10. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N