Brygger: Beerzebub Brewing
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1056
FG: 1017
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter
brownmalt
caramel hell
caramel aromatic
chocolatemalt
pale crystal 40

[B]Humle og krydder[/B]
East kent golding
cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67c @ 60 min
78 @ 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp002
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
18c start
20c etter 4 dager til 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. august 2017
Flasket: 10. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N