Brygger: Glenn Roger Lie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,059 FG: 1,007 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 25,5 Beregnet farge: 8,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5 kg Pilsner malt 0,3 kg Munich malt 0,3 kg Hvetemalt 0,06 kg Caramunich 2 0,34 kg sukker [B]Humle og krydder[/B] 80 g Hallertauer @ 60 min 20 g Hallertauer @ 0 min [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader C i 70 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP565 Gjærmengde: 1 pk, 1 L starter Informasjon om gjæring: 1 dag @ 20 grader C 1 dag @ 21 grader C 1 dag @ 22 grader C 1 dag @ 23 grader C 1 dag @ 24 grader C 2 dager @ 25 grader C 1 dag @ 26 grader C 8 dager @ 27 grader C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. juni 2014 Flasket: 15. august 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F