Brygger: Glenn Roger Lie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,059
FG: 1,007
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 25,5
Beregnet farge: 8,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5 kg Pilsner malt
0,3 kg Munich malt
0,3 kg Hvetemalt
0,06 kg Caramunich 2
0,34 kg sukker

[B]Humle og krydder[/B]
80 g Hallertauer @ 60 min
20 g Hallertauer @ 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader C i 70 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP565
Gjærmengde: 1 pk, 1 L starter
Informasjon om gjæring:
1 dag @ 20 grader C
1 dag @ 21 grader C
1 dag @ 22 grader C
1 dag @ 23 grader C
1 dag @ 24 grader C
2 dager @ 25 grader C
1 dag @ 26 grader C
8 dager @ 27 grader C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. juni 2014
Flasket: 15. august 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F