Brygger: Gustav Foseid Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1070 FG: 1020 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 41 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] German Pilsner Malt 5.178 kg 78,4 % 2.7 In Mash/Steeped Weyermann Pale Malt 0.420 kg 6,4 % 0.3 In Mash/Steeped Weyermann CaraAroma 0.254 kg 3,8 % 13.1 In Mash/Steeped Belgian Special B 0.246 kg 3,7 % 14.4 In Mash/Steeped Sugar - Dark Candi Syrup 0.510 kg 7,7 % 16.2 Start Of Boil [B]Humle og krydder[/B] Nelson Sauvin 12,5 % 20 g 26.0 Loose Pellet Hops 90 Min From End Nelson Sauvin 12,5 % 5 g 5.6 Loose Pellet Hops 45 Min From End Nelson Sauvin 12,5 % 10 g 4.4 Loose Pellet Hops 10 Min From End [B]Andre ingredienser[/B] Kokt krydderte av: 8 g appelsinskall (fersk) 2 g malt korianderfrø 1,4 g malt kanel 3,5 g tørket timian 0,6 malt muskattnøt Silt og tilsatt sammen med gjær. [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: T-58 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Romtemperatur [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2012 Flasket: 19. februar 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N