Brygger: Per Øyvind Arnesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1,056
FG: 1,011
Mengde vørter: 7,0l
Mengde ferdig øl: 4,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1,2kg pilsnermalt
1kg hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
10gr Mandarina (8,1%)@60min
5gr Mandarina (8,1%)@5min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60min@63 grader, skylling med 75 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP351
Gjærmengde: 1 rør
Informasjon om gjæring:
18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. mars 2015
Flasket: 12. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N