Brygger: Per Øyvind Arnesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1,056 FG: 1,011 Mengde vørter: 7,0l Mengde ferdig øl: 4,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1,2kg pilsnermalt 1kg hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 10gr Mandarina (8,1%)@60min 5gr Mandarina (8,1%)@5min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60min@63 grader, skylling med 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP351 Gjærmengde: 1 rør Informasjon om gjæring: 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. mars 2015 Flasket: 12. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N